Collectum administrerar några av mina kollektivavtalade tjänstepensioner. De administrerar ”ITP-planen”, dvs att de flesta privatanställda tjänstemäns kollektivavtalade tjänstepension. Arbetsgivarna rapporterar månadsvis in löner, om medarbetarna är frisk/sjuk/tjänsteledig/föräldraledig osv De fakturerar arbetsgivaren mina premier, och tillhandahåller en platform för mig som anställd att se och administrera mina försäkringar inom ITP-planen. Här väljer jag andel traditionell försäkring kontra fondförsäkring och vilka försäkringsbolag som skall förvalta mina pengar. Här väljer jag också om jag vill ha återbetalningsskydd och extra familjeskydd eller inte. #tjänstepension #pratapengar #collectum https://ift.tt/2EKwlGK
Kategorier: InspirationInstagram

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *