SĂ„ stolt och glad att jag har över 500 instaföljare! Detta började som en liten hobby dĂ€r jag anvĂ€nde bloggen som en plats att samla mina tankar kring pension. Att det fanns ett sĂ„ stort intresse för pension slog mig med storm. Jag har gĂ€stat poddar, skrivit slutord till Stock Magazine, förelĂ€st för bĂ„de @uamalmo och @styrelsebalans, gĂ€stat @tradingmammans lunch seminarier, filmat med @efntv, @ungaaktiesparare & @nordea_sverige, bokats som talare pĂ„ flera andra event och hĂ„llit i utbildningar. Pension Ă€r allt magiskt ❀???? https://ift.tt/2IpqK93
Kategorier: InspirationInstagram

1 kommentar

Christer Wikstöm · 3 oktober, 2018 kl. 12:56

UtmĂ€rkt❀

Vi söker pensionsambassadörer till en objektiv och oberoende förmedling av pensionskunskap, behovet vÀxer lavinartat och pension har aldrig varit sÄ uppmÀrksammat som idag. Ett stort pensiomsreportsge frÄn 25/9 har delats inte mindres Àn över 285 gÄnger.

Allt gott!

VĂ€lkommen Ă„ter!

// Christer
Pensionsskolan.se

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *