Intressant läsning om svenska pensionssystemet skriven från en utomståendes perspektiv. En hel det internettroll skulle inte hålla med författarens ingress ”Despite it’s status as one of the world’s best pension systems, Sweden’s industry is not without its issues”. Vi har våra problem men ofta faller styrkorna i vårat pensionssystem bort. Tänk att vi har både en allmän pension och rätt bra tjänstepensioner. Det underlättade från individen att spara allt privat. En klok dam @hjartnerpartner.se säger ”många bäckar små”. Det gäller äten pensionen. Lite pengar på olika ställen sprider riskerna och avlastar en del stress. Men i grunden bör man spara privat och göra en noggrann analys av sin framtida situation. #pension #spara https://ift.tt/3aI8QeD
Kategorier: InspirationInstagram

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *