Repost from @aktietjejerna – Ikväll har vi äran att dela med oss av ett gästinlägg från coola @pensionista.nu 🙌🏻 En ung och superhäftigt tjej som besitter massvis av kunskap om pension. Hett följtips för ett rikare pensionärsliv!••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Mina 3 bästa tips för kvinnor som tycker att aktier och investeringar är 💎 men tycker att pensionen är 😴 💣Pension är riktiga pengar! Det sparas pengar till dig som bara väntar på att bli placerade och sättas i arbete. 💣Kan du fonder och har en portföljstrategi – då är pension en baggis. Samma princip – men pengarna från allmänna pensionen och tjänstepensionen finns på flera ställen och de har lite olika förutsättningar.
💣Hitta pengarna på minpension.se
💣Pensionen är magisk! Det sparas pengar idag för att du ska inte behöver jobba imorrn. Men du ansvarar för hur stort kapitalet blir vid pensionsgång. #pension #minpension #pensionsspara #kvinnligekonomi #pensionstips #spartips #sparaförframtiden https://ift.tt/2tSrEEx
Kategorier: InspirationInstagram

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *