Har du koll på dina tjänstepensionER? Den kan vara kollektivavtalad, ej kollektivavtalad, för tjänstemän, för arbetare, privat sektor, offentlig sektor – varje arbetes tjänstepension är olika och har olika förutsättningar. Du har alltså ett sparande per anställning. ▶️hitta dina pengar! Gå in på minpension.se, logga in och be sidan uppdatera dina försäkringar. Om 1-3 dagar kommer sidan ha fått svar från alla försäkringsbolag med info om vilka tjänstepensioner du har. ▶️ Var detektiv! Det här är dina pengar. Du behöver veta 1️⃣Vilken arbetsgivare som har betalat in pengarna? 2️⃣Var administrerar du dessa pengar? 3️⃣Hur fungerar denna pension? ❗️Ledtråd! Står det ITP någonstans – då är det Collectum som berättar om hur det fungerar och administrerar den. För AKAP/KAP/PA-KFS/AIP/GTP/KTP är pensionsvalet.se som gör dito. SAF-LO är det FORA som agerar mittpunkt.
In och ta reda på dina tjänstepensionER!! #pratapengar #tjänstepension https://ift.tt/2Tghiwu
Kategorier: InspirationInstagram

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *