Så stolt och glad att jag har över 500 instaföljare! Detta började som en liten hobby där jag använde bloggen som en plats att samla mina tankar kring pension. Att det fanns ett så stort intresse för pension slog mig med storm. Jag har gästat poddar, skrivit slutord till Stock Magazine, föreläst för både @uamalmo och @styrelsebalans, gästat @tradingmammans lunch seminarier, filmat med @efntv, @ungaaktiesparare & @nordea_sverige, bokats som talare på flera andra event och hållit i utbildningar. Pension är allt magiskt ❤️???? https://ift.tt/2IpqK93
Kategorier: InspirationInstagram

1 kommentar

Christer Wikstöm · 3 oktober, 2018 kl. 12:56

Utmärkt❤️

Vi söker pensionsambassadörer till en objektiv och oberoende förmedling av pensionskunskap, behovet växer lavinartat och pension har aldrig varit så uppmärksammat som idag. Ett stort pensiomsreportsge från 25/9 har delats inte mindres än över 285 gånger.

Allt gott!

Välkommen åter!

// Christer
Pensionsskolan.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: