Wow! Precis spelat i podd med @ungaaktiesparare.
Podden heter Aktiekompisar, och det är Unga Aktiesparares VD Tove Zander och Jacob Mattsson som håller i taktpinnen. Det var spännande att få debutera som poddare. Tove hade varnat mig att Jacob var riktigt smart och har starka åsikter om en hel del, men han var väldigt snäll.
Vi pratade högt och lågt om sparade och pension. Tove och Jacob ställde frågor och det var också lite ovant att vara i en intervjusituation. Efter ca en timmes prat var vi färdiga. Det var lite pirrigt, ganska spännande men främst riktigt kul att få vara med och få sprida lite pensionsglädje ❤
Kategorier: InspirationInstagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: